Cercetator
Departamentul de Bioinginerii in Industria Alimentara
2004-2008: doctorand cu frecventa la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, tema: Cercetari privind influenta unor metode neconventionale de fermentare asupra compusilor de aroma din bere.
2006-2008: masterat la Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, tema de disertatie: Sisteme comparate de evaluare in relatia student-profesor, nota de absolvire 9,81
Iulie 2006, iulie 2005: participare la Scoala de vara francofona Pathologies et pharmacologie moleculaires. Biotechnologies, Arad
1999-2004: Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, specializarea Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare, nota de absolvire 9.5
2000-2004: Cursuri pentru pregatirea personalului didactic, Universitatea Dunarea de Jos, Galati
Tehnologia berii, Biotehnologia obtinerii drojdiei de panificatie, Biotehnologia obtinerii substantelor de aroma, Psihologia alimentatiei umane, Analiza senzoriala a produselor alimentare
Strada Domneasca, nr. 111 ,
Corpul E, etajul 2 , biroul 201
800 008, Galaţi, ROMANIA
Telefon +407 45914376
Fax + 40236 461 353
E- mail: camelia.bonciu@ugal.ro, camelia_bonciu@yahoo.com